Een verlangen wordt werkelijkheid

Ik hou ervan om stapjes te doen, die in het onbekende liggen.
Maar dan wel graag een beetje in de luwte, zodat ik geen verantwoording hoef af te leggen en kan stoppen wanneer ik wil.. Zo ben ik veel projecten gestart en ook weer gestopt.
Nu is het anders, ik heb een deal gemaakt met mezelf, 
Ik ga andere mensen helpen, die vast zitten in een patroon wat niet meer bevredigend voelt. Ik wil jou uit je schulp halen, en je laten zien dat schilderen en tekenen je zoveel kan brengen.

Vooral mentaal, want door je creativiteit te ontwikkelen, kan je een ander licht laten schijnen op situaties die voordoen,  je ontwikkeld je probleemoplossende vermogen en het verlaagt stress en spanning. 

Mijn eigen creativiteit heeft me laten inzien, dat het eigenlijk zonde is om dit voor mezelf te houden, zeker ook in combinatie met mijn 15 jaar werkervaring in de hulpverlening. Ik zie en ervaar verlichting bij mensen wanneer er de mogelijkheid is om te tekenen en te schilderen.
Daarom durf ik nu het aan, jij ook?

 

 

 

Share

Leave a comment