Durf

Durven:

Ik hou ervan om stapjes te doen, die in het onbekende liggen. 

Maar dan wel graag een beetje in de luwte, zodat ik geen verantwoording hoef af te leggen en kan stoppen wanneer ik wil.. Zo ben ik veel projecten gestart en ook weer gestopt. 

Nu is het anders, ik heb een deal gemaakt met mezelf, Ik bouw mezelf op als zelfstandig creatief coach en neem mijzelf hierin serieus en ben bereid er voor te gaan. 

Ik ga andere mensen helpen, die vast zitten in een patroon wat niet meer bevredigend voelt. Ik wil jou uit je schulp halen, en je laten zien dat schilderen en tekenen je zoveel kan brengen. Vooral mentaal. Mijn eigen creativiteit heeft me laten inzien, dat het eigenlijk zonde is om dit voor mezelf te houden, zeker ook in combinatie met mijn 15 jaar werkervaring in de hulpverlening. Ik zie en ervaar verlichting bij mensen wanneer er de mogelijkheid is om te tekenen en te schilderen. 

Daarom DURF ik nu het aan, jij ook? 

Share

Leave a comment